al ruim 25 jaar
€ 0
ouderwetse keuken

De echte sfeermakers komen uit Laag-Keppel

De echte sfeermakers komen uit Laag-Keppel

Ryan’s, de sfeermakers uit Laag-Keppel … is een slogan die we hier al sinds 2004, sinds onze verhuizing van Doesburg naar Laag-Keppel, toepassen. Sterker, wij ademen sfeer. Sfeer wat zich uit in onze manier van doen, van presenteren, van communiceren en van omgang met onze klanten.

 

Als het seizoen erom vraagt stoken we ’s ochtends eens eerst een lekker vuurtje in onze houtkachel zodat de kou eraf is. We steken een paar kaarsen aan en een lekker muziekje. We doen niet ingewikkeld, zijn oprecht blij als je bij ons binnenstapt. Heten je van harte welkom met een kop koffie. Precies, niet zo’n gevriesdroogde variant maar een lekker-vers-gezet-bakje-gemalen-bonen-koffie. En daar doen we dan een lekker koekje of een bonbon bij. Gewoon omdat we het leuk vinden dat jij bij ons binnenstapt.

 

Wat als BOL.com je slogan steelt?

 

Hoe ‘grappig’ is het dan als Bol.com, de digitale webwinkel uit Utrecht met grote dozen in Oosterhout en Nijmegen recent dezelfde slagzin toepast. Was het; de winkel van ons allemaal is het nu; de sfeermaker van ons allemaal.

 

Verstandige zet, denk ik.

 

Sfeer maakt uiteindelijk het verschil. Of het nu een restaurant betreft, een kapper of een tegelzaak. Ik koop mijn spijkerbroeken al jaren in Winterswijk. Niet omdat het daar zoveel beter, goedkoper, sneller of spannender is dan bij zijn collega’s in Arnhem of Zuthen die, in mijn geval, veel dichterbij zitten. Neen, puur omdat ik het daar prettig vindt. Ik wordt er gezien, het is er gezellig, ze hebben alle tijd, de man heeft verstand van z’n vak, is gedreven en zijn adviezen zijn oprecht.

 

Dat is ook precies wat je bij Ryan’s mag verwachten. Er zijn zoveel zaken waar je tegels kunt kopen. Maar er zijn er bitter weinig waar de mensen vakbekwaam, vriendelijk, ondersteunend, proactief en warm zijn. Waar jij je als klant gewaardeerd voelt. Waar er respect is voor het feit dat het allemaal over veel geld gaat wat door hard te werken moest worden vergaard. Waarvoor je kwaliteit wilt kopen en waar je wilt worden ontzorgt. En dat allemaal in een prettige sfeervolle omgeving.

 

Ryanne en ik zijn sfeermakers en we heten je van harte welkom in Laag-Keppel.