al ruim 25 jaar
€ 0
BAR + HOOKS_WHITE BRONZE_ Beslag
BAR + HOOKS_WHITE BRONZE_

Antiek deurbeslag: Ontdek de charme van vroeger bij Ryan's

Ben je op zoek naar die unieke touch voor je woning? Antiek deurbeslag geeft je interieur karakter en een verhaal. Ryan's biedt je antiek deurbeslag aan en delen de passie voor authentieke elementen. Wij leveren daarnaast ook producten die perfect passen bij deze stijl.

 

Ryan's: kwaliteit en authentiek design sinds 1996

Opgericht in 1996, staat Ryan's bekend om zijn zorgvuldig samengestelde assortiment met oog voor kwaliteit, tijdloosheid en persoonlijkheid. Wij richten ons op het creëren van een unieke sfeer, precies wat antiek deurbeslag ook doet.

 

Ontdek de mogelijkheden

 

Producten die passen bij de stijl van antiek deurbeslag

  • Onze collectie biedt diverse producten die naadloos aansluiten bij de charme van antiek deurbeslag:
  • Schakelmateriaal 1930: Dit nostalgische schakelmateriaal, verkrijgbaar in porselein, zwart of wit bakeliet, past perfect bij een authentieke look.
  • Oud Hollandse Witjes: Combineer deze klassieke tegels met het schakelmateriaal 1930 voor een tijdloze uitstraling.
  • Echte oude gezaagde waaltjes: Deze vloertegels geven je woning direct karakter en passen bij de charme van antiek deurbeslag.
  • Accessoires van Pure (Dauby): Deze accessoires complementeren de oude gezaagde waaltjes en dragen bij aan een authentieke sfeer.

 

Bij Ryan's kijken we altijd naar het object en de bewoners om de perfecte match te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie over producten die passen bij de stijl van antiek deurbeslag.

 

Waarom kiezen voor Ryan's?

Ryan's staat voor kwaliteit, service en persoonlijkheid. We zijn gepassioneerd over mooie, duurzame materialen en delen dit enthousiasme graag met onze klanten. Onze benadering is informeel en toegankelijk, met een sterke focus op klantgerichtheid en transparantie.

 

Ontdek de mogelijkheden in onze winkel

Interesse in producten die jouw woning een unieke, authentieke uitstraling geven? Bezoek onze winkel om meer te leren over onze geschiedenis en passie voor unieke bouwmaterialen. We helpen je graag om jouw droominterieur te realiseren.

 

Maak een afspraak