al ruim 25 jaar
€ 0
Original-Style_Artworks_Victorian-Green-E9928,-E9000,-E9903-with-Earthworks-Marble-Floor-Tiles_landscape

Je hebt tegels en je hebt tegels van Ryan’s.

Kenny & Mason badkamer 15

Je hebt tegels en je hebt tegels van Ryan’s.

Als je op zoek bent naar iets simpels, iets wat niet zoveel toevoegt aan je interieur, of gewoon een spotgoedkoop tegeltje wilt, dan is Laag-Keppel niet de plek voor jou. Zoek je iets algemeens, iets wat op iedere hoek van de straat of bij de gemiddelde bouwmarkt in Nederland wordt aangeboden? Dan moet je ook niet naar Laag-Keppel.

 

Kennis, liefde, enthousiasme en kunde over tegels en woonsferen

Je komt naar Laag-Keppel omdat je iets moois wilt. Omdat je in alle rust en in een gezellige sfeer precies die tegels wilt vinden waarnaar je op zoek bent. Omdat je het fijn vindt dat er naar je geluisterd wordt en omdat we je heel graag assisteren naar het beste eindresultaat.

We hebben in een oud schooltje een uniek tegelconcept samengebracht dat uniek is in Nederland. Ontstaan in de afgelopen 30 jaar waarin we ons meer en meer gespecialiseerd hebben in woonsferen. Een boerderij vraagt nu eenmaal om een ander tegeltje dan een erkerwoning van rond 1930. Een stadsvilla vraagt een andere inrichting dan een villa in de duinen. Het gekke is dat iedereen dat begrijpt, maar dat de gemiddelde tegel- en sanitairzaak gewoon met de meute meegaat en aanbiedt wat hip & happening is op dat moment.

 

Ontdek de mogelijkheden

 

Welke woonstijl past er bij jouw pand?

Er zijn zoveel populaire woonsferen: industrieel, bohemian, botanisch, landelijk, modern en eclectisch zijn maar een paar voorbeelden. Mensen die zich daarmee bezighouden stellen jou veelal de vraag: Welke woonstijl past er bij jou?

 

Wij stellen die vraag bij Ryan’s pas in tweede instantie. Wij beginnen met de vraag: Welke woonstijl past er bij jouw pand? Wij willen samen met jou uitzoeken welke stijl er het best past bij jullie woning. Pas als we daaruit zijn, optimaliseren we het plan met jullie persoonlijke toevoegingen. Het voordeel van die werkwijze is dat je niet een Italiaans design interieur creëert in een boerderijtje. Daarnaast is de smaak van partners onderling veelal vrij uiteenlopend. Stel je het object centraal en neem je afstand van je puur persoonlijke smaak, kom je gelijk veel dichter naar elkaar toe.

 

Binnen de mogelijkheden van de woning komt jullie smaak dus op een tweede plek. Hoe vreemd dat mag klinken, verbetert daardoor het eindresultaat. Er wordt over het algemeen verstandiger geïnvesteerd omdat we ons ontdoen van wat vandaag trendy is. Het nadeel van een trendy artikel is namelijk dat je er vroeg of laat mee uit bent. Niet erg als je een te hippe broek hebt gekocht, want die is vrij eenvoudig vervangbaar, maar wel vervelend als je een veel te hip wandtegeltje hebt geplakt achter je nieuwe keuken.

 

Contact opnemen

 

Soort zoekt soort

Een 'Engelse klassieke badkamer', hoe mooi ook, is als badkamer in een origineel arbeiderswoninkje misschien niet de meest logische investering. Een industrieel sfeertje is ook prachtig, maar daarvoor heb je ook hoge plafonds nodig, om maar iets te noemen. We kennen allemaal het voorbeeld van de stalen taatsdeuren (taatsdeuren zijn deuren die aan de onder- en bovenzijde scharnieren. Een taatsdeur valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing waardoor -ie tweezijdig te openen is). We hebben ze allemaal laten monteren de afgelopen jaren, lijkt het wel, maar hoeveel voorbeelden ken jij waar ze ook echt tot hun recht komen, daadwerkelijk passen bij het pand, waar ze ‘thuishoren’?

 

Heb jij de behoefte eens te sparren over de juiste tegel voor jouw project? Wil je middels een soort van coulage gevoel krijgen bij de sfeer waar jouw pand om vraagt? Wil je je laten inspireren? Ben je niet bang uit je eigen comfortzone te worden gehaald? Wil je best investeren maar wel verstandig en duurzaam? Neem dan eens de moeite om naar Laag-Keppel te komen. Wij van Ryan’s staan van donderdag tot en met zondag (dus iedere zondag) graag voor je klaar.

 

Niet voor niets is onze stelling: Je moet in Laag-Keppel zijn geweest voordat je gaat verbouwen.

 

Maak een afspraak