al ruim 25 jaar
€ 0
Oude Ivoor-witte waaltjes close up

Tegels & Duurzaamheid

TapsBaths_SHOOT-1343-7608

Tegels & duurzaamheid

Bij Ryan's zijn we ons bewust van de noodzaak van duurzaamheid en streven we ernaar om producten aan te bieden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Keramische tegels zijn een uitstekend voorbeeld van een duurzaam product dat in vele opzichten voordelig is voor zowel het milieu als de gebruiker.

 

Ontdek de mogelijkheden

 

De voordelen van Keramische tegels

Keramische tegels hebben een lange levensduur, zijn kras- en slijtbestendig en zijn onderhoudsarm. Bij uitstek dus een duurzaam product. En er is nog een bijzondere en duurzame eigenschap, namelijk de warmtegeleiding.

 

Keramische tegels hebben een lange levensduur. Dat is een goede eerste stap maar er is meer. Keramische tegels zijn krasbestendig en slijtbestendig én ze zijn onderhoudsarm. Dat maakt een keramische tegel bij uitstek een duurzaam product. En dat is nog niet alles. Warmtegeleiding is ook een eigenschap van keramische tegels wat ze in combinatie met een vloerverwarmingssysteem zeer efficiënt maakt in verwarmen en verkoelen. Keramische tegels helpen dus direct bij het besparen van energie.

 

Gezond en hygiënisch wonen

Keramische tegels weren stof en allergenen voor een frisse en schone leefomgeving is ook een goed argument om meer gecharmeerd te geraken van tegels. En natuurlijk speelt het eenvoudige onderhoud ook een rol. Het reinigen van tegels ten opzichte van andere materialen bespaard je veelal tijd en moeite.

 

Duurzame tegelontwikkelingen dragen bij in een steeds duurzamer productieproces en juist door genoemde voordelen stimuleren we ook het gebruik ervan.

 

Meer informatie

 

Duurzame productie en innovatie

Ryan’s heeft in de afgelopen jaren natuurlijk zelf ook geïnvesteerd in de toekomst. Zonnepanelen en ledverlichting en een elektrische auto zijn een paar voorbeelden ervan.

 

Circulariteit in de tegelbranche

In een circulaire wereld bestaat er geen afval en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt. Nagenoeg alle tegels zijn volledig recyclebaar. Echter, op het moment dat je ze verlijmd en voegt wordt het ronduit lastig ze onbeschadigd her te gebruiken. In de afgelopen jaren hebben we wel een aantal innovaties gezien die donders interessant kunnen uitpakken. Zo wordt er al uitgebreid getest met een manier van betegelen zonder gebruik van tegellijm en voegmiddelen. De tegelbranche is zeer actief om hiervoor een oplossing te vinden.

 

Bij Ryan's geloven we in de kracht van duurzaamheid en de voordelen van keramische tegels. We moedigen het gebruik van deze milieuvriendelijke en duurzame oplossing aan om bij te dragen aan een groenere wereld. Bezoek ons in Laag-Keppel en ontdek hoe keramische tegels niet alleen jouw huis kunnen verfraaien, maar ook kunnen helpen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

 

Afspraak maken